Lajme

08 February 2019

I gjuajnë me gurë, njihuni me djalin ujk

Lalit Patidar është 13 vjeç, nga India dhe vuan nga “sindroma e ujkut”, e cila të mbulon fytyrën me qime që të bëjnë të dukesh si ujk.

13 vjeçari e ka pranuar veten tashmë por ka nga ata që i gjujnë me gurë dhe e tallin.

Dëhira e Lalit kur të rritet është të bëhet polic që të fusë në burg hajdutët dhe kriminelët.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com