Lajme

31 December 2018

Ilda Bejleri: Nga prezantueset e larguara prej DigitAlb, Viola Spiro nuk më mungon fare

Prej vitesh tashmë drejtuese e programeve të rëndësishme sportive dhe imazh i Digitalb, Ilda ka patur dhe ka edhe kolege me të cilat jo domosdoshmërisht ka marrëdhënie të ngushta.

Në lojën e fundit “Ndaje ose haje” , Ilda u pyet për moderatoren që është larguar nga Digitalb për të cilën nuk e merr malli fare.
Ajo tha emrin e Viola Spiros duke treguar se asnjëherë nuk kanë qënë aq të afërta sa t’ja ndiente mungesën pas largimit nga Digitalb.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com