Lajme

06 February 2017

Ja cfarë bën Dafina me shokët e saj

|
By
|
0 Comment
|

Dafina Zeqiri vec se po përgatitet për projekte të reja muzikore në Amerikë,ajo duket se po kënaqet edhe me miqtë e saj atje. Të dielën e kaluar ajo ka gatuar dhe i ka pritur miqtë në shtëpinë e saj si një shqiptare e vërtetë me mikpritjen më të madhe. Ata duket se janë kënaqur dhe kanë defryer duke kaluar një të dielë të bukur.

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com