Lajme

27 May 2017

Ja kush do të marrë pjesë në ‘Festivalin Klasik të Repit’

|
By
|
0 Comment
|

Festivali i Repit është kthyer dhe linja është e mbushur plot me Hip-Hop klasik.Festivali ‘Art of Rap’ u themelua nga tekstshkruesi dhe aktori Ice-T dhe Mick Benson për qëllim të qartë të sjelljes së lojës klasike në festival.

Seritë festivalit tregojnë përfshirjen në këto data:

E Shtunë, 17 qershor 2017
Las Vegas, NV
Qendra e ngjarjeve në qendër të Las Vegas (DLVec)
Me pjesëmarrjen e:

Ice T
KRS ONE
Big Daddy Kane
DJ Chuck Chillout
Ghostface Killah
Lovebug Starski
Mobb Deep
Onyx
Raekwon
Hosted by Chief Rocker Busy Bee”

E Premte, 30 Qershor, 2017
Newark, NJ
New Jersey Performing Arts Center (NJPAC)
Marrin pjesë”

DMX
Raekwon
Ghostface Killah
Mobb Deep
DJ Chuck Chillout
050 Boyz
Harlem 6
MYSONNE”

E Shtunë, 22 Korrik, 2017
Chicago, IL
The Chicago Theatre
Marrin pjesë:

RAKIM
Crucial Conflict
DMX
EPMD
Ghostface Killah
KRS-One
Raekwon

E Shtunë, 2 Shtator, 2017
Detroit, MI
Chene Park Amphitheatre
Marrin pjesë:

Ghostface Killa
Raekwon
Mobb Deep
More Artists TBA
Hosted by Chiefrocker Busy Bee

E Premte, 27 Tetor, 2017
Durham, NC
Durham Performing Arts Center

Marrin pjesë:

Ghostface Killa
Raekwon
Mobb Deep
More Artists TBA
Hosted by Chiefrocker Busy Bee

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com