Lajme

08 February 2017

Ja kush është personi që i bën VIP-at e huaj të bëjnë simbolin e shqiponjës dykrenare

Shumë pak e njohin por ai është personi që ka sjellur shumicën e artistëve të njohur ndërkombëtarë në Shqipëri e Kosovë. Mund të përmendim Busta Rhymes, The Game, Fat Joe, Ky Mani Marley etj. Bëhet fjalë për Nexhat Morinën, shqipëtari i Kosovës që jeton në Zvicër prej disa vitesh dhe organizon evente muzikore me kompaninë e tij ‘Mos Entertainment’.
Po ta ndiqni në adresën e tij në Instagram do shikoni shumë nga fotot dhe videot që realizon me yjet e njohur të muzikës. Në shumë prej këtyre postimeve ai shfaqet duke bërë simbolin e shqiponjës dykrenare me ta.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com