Lajme

07 July 2017

Jada Pinkett do të shkruajë një libër për Tupac

|
By
|
0 Comment
|

Le të lutemi që Jada ta ketë të drejtë dhe të bëjë drejtësinë për Tupac.Edhe pse biopiku i Tupac, ‘All Eyez On Me’ ishte i treti më i kërkuar në zyrën e biletave gjatë javës së parë të daljes të tij. Shqyrtimet janë me siguri të përziera,ka më shumë rishikime negative sesa pozitive.Një nga miqtë e ngushtë të Tupac,aktorja Jada Pinkett-Smith gjithashtu dha disa kritika të ashpra ndaj filmit, pasi zbuloi se shumë nga paraqitja e filmit të marrëdhënies së saj me Tupac ishte imagjinar.Tani Jada ka zbuluar se ajo është frymëzuar për të shkruar versionin e saj të jetës së 2Pac dhe ajo lë të kuptohet se ndoshta do të jetë një biografi e Tupac.

“Ka shumë histori të 2Pac-ut që nuk u thanë. Kanë mbetur aq shumë. Ndoshta kjo më ka inkurajuar. Unë po shoh se si njerëzit janë të uritur të dinë për 2Pac dhe se si njerëzit do të konsumojnë gjithçka për të. Unë mendoj se kjo mund të jetë koha për mua të shkruaj një libër dhe koha për të mbledhur ato që unë di se kishin një marrëdhënie shumë të veçantë me 2Pac dhe t’i inkurajoj ata të bëjnë të njëjtën gjë “, tha Jada.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com