Lajme

19 April 2019

Jason Momoa vendos të rruhet pas 7 vitesh!

Jason Momoa është aktori i njohur i serialit epik “Game Of Thrones”.

Së fundmi aktori ka vendosur të heq mjekrrën e tij pas 7 vitesh.

Vendimi i Momoa për të hequr mjekrrën lidhet me një kauzë për të mbështetur një kampanjë mbi shishet e ujit që janë 100% të riciklueshme dhe nuk dëmtojnë natyrën.

E bëra këtë ndryshim tha ai me qëllimin se mund të bëhen ndryshime edhe në botë.

Ndërkohë iu lëm me këtë foto të Jason nëse jeni në shtëpi dhe nuk keni çfarë të bëni, për t’u mastrubuar kuptohet.

Me femrat e kemi por pse jo edhe meshkujt.

Prisni se kemi akoma 🤓🥳🤷‍♂

 

Fantazoni fantazoni, tashmë që Jason nuk ka më mjekërr nuk do të besdisë më shoqen tuaj aty poshtë, në fantazi kuptohet se në realitet mbani të dashurit që keni dhe mos u qani!

Realizoi Ronaldo Sharka për MCN Radio Albania!

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com