Lajme

14 March 2017

Jay Z dhe Beyonce së shpejti me një restorant …

|
By
|
0 Comment
|

Jay Z dhe Beyonce raportohet se kanë blerë ish vendndodhjen e Cat dhe Fiddle në Sunset Blvd dhe janë duke planifikuar për të ri-zhvilluar vendin dhe për të hapur restorantin e tyre unik!
Unë nuk e di për ju, por dashuria ime e dytë është ushqimi!Deri tani nuk ka pasur asnjë të dhënë për menunë apo kuzhinën,por unë shpresoj se është ushqim shpirti!

Bey-Z / Jayonce kanë lënë disa sekrete, kështu që ne nuk mund të dimë më shumë detaje derisa të bëhet hapja e madhe! Çfarë mendoni se duhet të jetë duke u përgatitur në menu?

Lajmi i mirë është se ne jemi të sigurt që Bey-Z mund të mbajnë këtë restorant të hapur, pavarësisht nga fakti se shumë restorante të Celebrity-ve kanë dështuar.Shpresojmë që restoranti nuk do të jetë vegjetarian!

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com