Lajme

22 February 2017

Jay Z, njeriu i biznesit

|
By
|
0 Comment
|

“Unë nuk jam një biznesmen. Unë jam një njeri biznesi”- ka thënë Jay Z në këngën me Kanye West në vitin 2005″ Diamonds From Sierra Leone”.I lindur në Shawn Carter ai duket se e ka ende të ngadaltë ndërtimin e perandorisë së tij të biznesit.Sipas raporteve të shumta, Jay Z është duke lëvizur në financimin e kapitaleve.Jay ka partneritet me presidentin e Roc Nation,Jay Brown dhe Sherpa Capital për të nisur një fond VC.Muzikanti legjendar dhe Brown thuhet se ka investuar në über e Seria B.
Përveç kësaj, Jay financon krijuesin e valixheve Away,kompaninë Julep dhe JetSmarter.
47-vjeçari është edhe një nga pronarët e shërbimit Tidealit streaming dhe ka ekskluzivitet 40/40 si një investitor i klubit në Armand de Brignac dhe përkthim- reklamim.Jay Z dhe fondi Jay Brown thuhet se do të fokusohet në kompanitë e teknologjisë farë-fazë, por sa do të jetë fondi nuk është shpallur akoma për shtypin.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com