Lajme

19 June 2017

Jay Z përgatit albumin e ri

|
By
|
0 Comment
|

Jay Z befasoi fansat e tij me një copëz të një kënge të re, për të promovuar një album të ri të hip-hop.Reperi hodhi një ngacmues për një këngë të quajtur “Adnis” pjesë e albumit të tij të ri të titulluar 4:44, i cili thuhet se do të dalë në mesnatë më 30 qershor.
“Letra babait tim që kurrë nuk i kam shkruar / Fjalë që kam përgatitur dhe kurrë nuk i kam folur / Fjalët në letër që nuk i kam lexuar kurrë / Proza që nuk u shkruan kurrë dhe qëndruan në kokën time”.
Albumi i ri nga Jay Z vjen që nga 2013 Magna Carta Holy Grail, i cili shënoi vendin e parë në Top 200 listat e Billboard.Lajmi i një albumi të ardhshëm mbyllet nga një fundjavë e zënë për Jay Z.
Gruaja e tij Beyoncé lindi binjakë gjatë fundjavës dhe reperi e kaloi Ditën e Babait duke dhuruar para për bamirësi të ndryshme për të ndihmuar burra të burgosur të cilët nuk mund të përballojnë lirimin me kusht për të dalë nga burgu.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com