Lajme

26 December 2016

Jennifer Laurence viziton për Krishtlindje fëmijët në spital

Ditët e festave janë ditët edhe ku dhurojmë më shumë. Dhurojmë më shumë dhurata e dashuri. E njëjta gjë ka ndodhur dhe me aktoren e njohur Jennifer Laërence. Ajo ka vizituar fëmijët e një spitali në qytetin e saj këtë të shtunë. Pasi solli buzëqeshje në fytyrat e tyre ajo pozoi me ta për disa foto në grup.
Nuk është hera e parë që 26 vjeçarja përpiqet të japë kontributin e saj në komunitet. Edhe vitin e kaluar ajo shkoi në këtë spital për të takuar fëmijët e sëmurë dhe prindërit e tyre.
Ylli i Passenger ka hapur edhe një fondacion qëllimi i të cilit është të ndihmojë organizatat jo fitimprurëse që kujdesen për nevojat bazike të fëmijëve në nevojë.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com