Lajme

23 April 2018

JLo nuk di të zhgënjej, veshja e saj i lë të gjithë pa fjalë

Jennifer Lopez është një nga artistet më seksi dhe këtë e tregoi edhe një herë tjetër në Las Vegas, kur dha koncert e veshur me një body që i mbulonte shumë pak pjesë të trupit.
48-vjeçarja i la shumë pak vend imagjinatës në Zappos Theater, gjatë etapës së radhës të turit “All I Have”.
Gjatë performancës së saj, JLo ndërroi 7 herë kostumin, por publiku nuk do të ankohej nëse do të mbante vetëm veshjen në fjalë gjatë gjithë koncertit.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com