Lajme

20 April 2017

Julia Roberts shpallet për herë të pestë femra më e bukur në botë

||
0 Comment
|

Julia Roberts shpallet për herë të pestë femra më e bukur në botë. Revista “People” si çdo vit ka zgjedhur femrën më të bukur në botë, aktoren fituse të Oscar në vitin 2000.
Julia, e ka fituar këtë titull edhe në vitet, 2010, 2005, 2000, dhe 1991. 49-vjeçarja e ka mirëpritur fitimin e këtij titulli nga revista “People” që e kanë zgjedhur atë si femra më e bukur në botë.
Kjo ishte hera e 28-të që “People” shpall femrën më të bukur në botë, ndërsa numri më i ri me Roberts në kopertinën e revistës do të dalë të premten.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com