Lajme

22 February 2019

Jumpa dhe Young Zerka sjellin “Lule Bore”

Young Zerka vjen me këngën e re të titulluar “Lule Bore” në duet me Jumpa.

Tekstin e këngës plot ritëm e ka shkruar vetë Zerka bashkë me Ilirën, vijën melodike e ka bërë po ashtu Zerka kurse për videon është përkujdesur Mgvideox.

Kënga tashmë gjendet në YouTube dhe ne besojmë që do të kthehet në hit, po ju?

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com