Lajme

17 July 2017

Justin Bieber merr gjobë për…

|
By
|
0 Comment
|

Raportohet se Justin Bieber është ndaluar nga policia pasi po përdorte telefonin ndersa drejtonte makinën.Pop ylli u ndëshkua nga policia në Beverly Hills me një gjobë prej 162 dollarësh, ku në një shkresë e pranoi edhe vetë se e kishte përdorur telefonin.Bieber ishte mjaft bashkëpunues me policinë në këtë rast.Ky incident ndodhi pak kohë pasi këngëtari kanadez e kishte publikuar një fotografi të vitit 2014 kur ishte arrestuar duke e krahasuar me kohën e tashme, dhe se sa shumë është pjekur që prej atij rasti.

|

Leave a Reply