Lajme

25 November 2016

Justin Bieber në gjykatë

|
By
|
0 Comment
|

Pas ngjarjes së ndodhur para disa ditësh ku Justin Bieber i gjuan fansit të tij duke e gjakosur, adoleshenti Kevin Ramirez tha se ndihej i zhgënjyer dhe i mërzitur nga veprimi i Bieber. 18 vjeçari ishte i ftuar në një radio për intervistë dhe tha se çështja tashmë ishte në duart e një avokati dhe se nuk mund të jepte më shumë informacione.

 

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com