Lajme

13 February 2018

Justin Timberlake arrin suksesin e radhës me albumin e tij

Justin Timberlake ia ka dalë që të jetë në krye të top listës së albumeve Billboard 200.
“Man of the Woods” ka shitur 293 njësi të albumeve në javën e parë, që përbën numrin më të madh të shitjeve për një album që prej Taylor Swift qe arriti 1.24 milionë me “Reputation” vitin e kaluar.
Është hapja më e mirë për një album nga një mashkull qëkur Kendrick Lamar debutoi në vendin e parë vitin e kaluar me 603 njësi të shitura.
Timberlake arriti që të jetë në vendin e parë edhe me albumet e kaluara, përpos debutimit solo “Justified” që në vitin 2002 zuri vendin e dytë me 439 mijë njësi të shitura.
JT me këtë arritje largon nga vendi i parë Migos me albumin e tyre “Culture II” që bie në vendin e dytë me 88 mijë njësi të shitura.
Bruno Mars po ashtu bie në vendin e tretë me 35 mijë njësi të shitura, dhe Kendrick Lamar mban vendin e shtatë të BIllboard 200.

1. Justin Timberlake – Man of the Woods – 293,000
2. Migos – Culture II – 88,000
3. Various – The Greatest Showman – 81,000
4. Ed Sheeran – ÷ – 40,000
5. Bruno Mars – 24K Magic – 35,000
6. Post Malone – Stoney – 33,000
7. Kendrick Lamar – DAMN. – 32,000
8. Camila Cabello – Camila – 31,000
9. Lil Uzi Vert – Luv Is Rage 2 – 25,000
10. Various – Now 65 – 25,000

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com