Lajme

30 October 2016

Justin Timberlake surpizon në mënyrë të pabesueshme fansat

Pas kësaj surprize të bukur për çiftin qëndron babai i nuses, i cili pa Justin Timberlake duke ngrënë drekë tek një restorant afër hotelit ku po zhvillohej dasma, dhe i kërkoi një nder. Çifti u shpreh për një gazetë që u surprizuan nga këngëtari por u surprizuan dhe nga përhapja e madhe e këtij lajmi.

al

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com