Lajme

16 April 2018

Kaltrina Selimi dhe Alban Mehmeti lansojnë bashkëpunimin “Dashnia Jem”

Kaltrina Selimi dhe Alban Mehmeti kanë publikuar bashkëpunimin e tyre. Bëhet fjalë për një këngë e shoqëruar me një klip veror, e cila titullohet “Dashnia Jem”. Produksioni muzikor është realizuar nga Unix Production dhe si gjithmonë Kaltrina duket mjaft atraktive në klipin e ri.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com