Lajme

19 August 2014

Kanye West “Piss On Your Grave”

||
0 Comment
|

Sipas New York Post, Paul McCartney dhe Kanye kane punuar ne menyre te fshehte me njeri – tjetrin disa kenge qe mund te kthehen ne nje album te plote. Nje nga keto bashkepunime eshte dhe Piss on your grave. McCartney ka kohe qe ka thene qe do disa pjese rrep ne kenget e tij dhe konsideron bashkepunime vetem me Kanye dhe Jay Z.

kanye-west2

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com