Lajme

17 November 2018

Kaos dhe panik në koncertin e fundit të Lil Pump

Koncerti i fundit i Lil Pump nuk ka shkuar ashtu sikurse duhet në qytetin Rock Rock të Nottingham-it.  Kjo pasi u shkkatua një kaos i vërtet nga “bombat e gazit”. Fansat në përpjekje për tu mbrojtur nga gazi kanë krijuar një rrëmujë të vërtetë.

Policia e Nottinghamshire tha për “The Sun” se kaosi u shkaktua nga ‘bombat e tymit’ dhe si pasojë ka pasur edhe persona të lënduar. Ekipet e zjarrit zbritën në vendngjarje pasi pjesëmarrësit shprehën në Twitter alarmin e tyre për këtë incident.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com