Lajme

06 October 2018

Kastro Zizo, Eneda Tarifa dhe Robert Berisha publikojnë “Çuna dhe goca”

Kastro Zizo, Eneda Tarifa dhe Robert Berisha kanë publikuar bashkëpunimin e shumëpritur. Ata i kanë bashkuar forcat dhe kanë realizuar projektin e tyre muzikor “Çuna dhe goca” shoqëruar gjithashtu edhe me një videoklip.

Më herët ata ishin shprehur se bëhet fjalë për një ripunim të një kënge të vjetër popullore të Shqipërisë së Mesme por që ata e kanë sjellë me shumë risi.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com