Lajme

17 October 2017

Katy Perry: Jam pak më e re në shpirt! Jam pak më e pjekur….beqare

||
0 Comment
|

Katy Perry, për “Entertainment Tonight” ka zbuluar mënyrën së si axhenda e saj e ngarkuar arrin të funksionojë, duke mos patur të dashur. Katy është beqare që pas ndarjes nga Orlando Bloom dhe fakti që nuk ka të dashur është një zgjedhje e saj.

“Jam pak më e re në shpirt! Jam pak më e pjekur…beqare! Siç e dini, kur je beqare, të duhet shumë kohë për veten tënde dhe shumë energji. Unë po përpiqem të gjej një balancë delikate ”, ka thënë Katy duke buzëqeshur.
Duke qënë shumë e angazhuar me turneun e saj si edhe me xhirimet për “American Idol”,asaj i duhej të hiqte dorë nga diçka dhe duket se e ka bërë zgjedhjen e saj.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com