Lajme

22 September 2018

Ke ndonjë nga këto karakteristika? Ekziston mundësia të bëhesh i pasur…

Një studim i kryer së fundmi nga “BusinessMag” zbuloi tre kategoritë e njerëzve që kanë predispozitat më të mëdha që në të ardhmen të bëhen të pasur.

1.“Kursimtarët”

Në këtë kategori hyjnë më pak se 22% e njerëzve të pasur . Nga studimi i kryer të gjithë “Kursimtarët” kishin zero borxhe dhe madje të ardhurat pasive të krijuara nga kursimet e tyre të investuara ishin të mjaftueshme për të përmbushur ose tejkaluar standardin e tyre të jetesës.

2.“Virtuozët”

Rreth 27% e njerëzve të pasur në studim ishin “virtuozë”. Ata ishin virtuozë në karrierën, industrinë ose profesionin e tyre madje konsideroheshin më të mirët në atë që bënin. Këta individë ose punonin për korporata të mëdha publike ose ishin sipërmarrës/pronarë të bizneseve të vogla që ishin shumë fitimprurëse.

3.“Ëndërrimtarët”

“Ëndërrimtarët” ishin deri grupi më i pasur në studim. Përafërsisht 51% e tyre ishin individë që ndoqën një ëndërr të madhe dhe ishin në gjendje ta kthenin atë ëndërr në realitet. Ëndrra iu dha atyre një sasi të madhe të ardhurash dhe ata grumbulluan një mesatare prej 7.4 milionë dollarësh në rreth 12 vjet.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com