Lajme

12 April 2017

Kelly Rowland tregon për operacionin plastik të radhës

Kelly Rowland ka lançuar librin me titull “Whoa, Baby”, në të cilin flet hapur për eksperiencat e saj të të bërit nënë për herë të parë. Ndërkohë që ka folur për anët pozitive dhe negative, këngëtarja ka folur gjithashtu për planet e saj për t’ju nënshtruar një tjetër ndërhyrjeje në gjoks.
Kushërira e Beyonce tregon se gjatë ushqyerjes me gji të djalit të saj, Titan Jewell, ka vënë re se gjoksi i saj është transformuar.

Kelly u shpreh se ka bërë një ndërhyrje në gjoks para se të bëhej nënë në vitin 2007 por ajo shton se është e hapur të bëjë një tjetër ndërhyrje pasi të sjellë në jetë një fëmijë të dytë.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com