Lajme

03 December 2018

Këngëtari shqiptar i jep fund beqarisë ”Vitin tjetër kemi dasmë”

Erik Lloshi pranoi se së shpejti do finalizojë lidhjen e tij me kurorëzim.

Këngëtari – që prej disa kohësh është në lidhje me Rominën – zbuloi se e ka bërë propozimin dhe dasma do të organizohet vitin tjetër në Tiranë.

“Meqë i kam hyrë këtyre punë

Erik Lloshi dhe e dashura e tij, Romina

“Meqë i kam hyrë këtyre punëve që 13 vjeç, tani ka ardhur koha të bëhem serioz. Ia kam bërë propozimin. Vitin tjetër në Tiranë [kemi dasmën],” u shpreh me humor ai.

 

Ndryshe nga ç’prisnim, Eriku shtoi se propozimi nuk u shoqërua me një këngë, por me një poezi. Sërish mbetet romantik!

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com