Lajme

05 August 2017

Kesha është transformuar,trupi i saj ka pësuar shumë ndryshime

|
By
|
0 Comment
|

Janë larg kohët në të cilat Kesha çmendte fansat me këngët e saj dance-pop dhe fizikun prej modeleje. Në moshën 30 vjeçare ja tek e shohim teksa del nga një qendër Spa, ku shfaqet me pantallona të shkurtra barkun e shëndoshë dhe fytyrë të fryrë.
Nga ana tjetër vitet e fundit kanë qenë jo shumë të mira për të. Në 2014 ajo u shtrua në spital për disa probleme me stomakun dhe në të njëjtën kohë akuzoi, producentin e saj Dr.Luke se e kishte përdhunuar, por më pas e humbi çështjen.Disku i ri ‘Rainbow’, i cili pritet të dalë në 11 gusht mund të përfaqësojë rilindjen e saj dhe një motiv më shumë për të gjetur linjat e mëparshme.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com