Lajme

30 January 2019

Këshillat e njeriut më të pasur në botë për fëmijët e tij dhe këdo që dëshiron të jetë i suksesshëm

Themeluesi dhe CEO i Amazon, Jeff Bezos është personi më i pasur në botë. Ai është baba i katër fëmijëve.  Tre djemve dhe vajzës së tij ai u ka dhënë të njëjtat këshilla që do t’i jepte çdo personi të ri. Për t’u njohur me këto këshilla, ndiqni videon më poshtë

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com