Lajme

26 December 2018

Këto ngjyra do të mbisundojnë rrugët në vitin 2019

Ngadalë po shkojmë drejt sezonit të ri i cili na sjell trendë të rinj, mirëpo edhe paletë të re ngjyrash!

Gjykuar sipas pistave të modës, po na arrijnë paletat e reja të ngjyrave të cilat secila vajzë që ka stil do të duhej t’i ketë në gardërobën e vet.

Në të vërtetë, pos ngjyrave të errëta, në vitin 2019, në rrugë do të sundojnë edhe ato më të guximshmet – e trëndafilta dhe e verdha. E zeza, këtë herë nuk është në listën e ngjyrave më të popullarizuara për 2019-n.

Nëse keni shpresuar që do të shmangni përtëritjen e gardërobës, sepse të gjitha i keni në dollapët tuaj, e keni gabim.

E trëndafilta e errët

E verdha mustardë

E kaltra mbretërore

E gështenjta

E gjelbra e ullinjtë

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com