Lajme

11 July 2018

Khloe Kardashian paragjykohet sepse I ndaloi dhënien e gjirit vajzës së saj vetëm 3 muajshe

||
0 Comment
|

Ajo ishte mjaft e shqetësuar për faktin se njerzit mund ta gjykonin atë pasi ndaloi së ushqyeri me dhënie gjiri vajzën e saj 3 True tanimë. Khloe gjatë një interviste tha se konsumonte shumë ushqim pinte shumë lëngje gjë që nuk I kishte bërë mirë për trupin e saj pasi sic dihet Khloe shkon në palestër rregullisht dhe një trup I palestruar ka thënë ajo duhet te mos I kaloj disa norma.Frika e saj më e madhe ishte se ndoshta ajo do të paragjykohej për këtë vendim dhe mirë bëri pasi jo të gjithë ndjekësit e saj ranë dakord me këtë vendim të sajin.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com