Lajme

28 January 2019

Kiço Londo për Da’Sara Show: ”Ja pse dhe si u rikonfirmova pas shumë përpjekjesh si drejtor”

Kiço Londo gjatë emisionit Da’Sara Show në Tema Tv u pyet nga gazetajra Dasara se si erdhi rikonfirmimi si drejtor.

”Përtej modestisë unë di të ndërtoj ekip. Ajo që do e dëmtonte teatrin është cënimi i tij,prishja e ritmit. Fati im është i lidhur me teatrin .

Ka lindur elita e aktorëve të rinj përsëri. e bashke kemi nisur një sezon të vrullshëm dhe shumë fortë duke filluar me veprën ”Antigona” duke vijuar me ”Jul Çezarin” e shumë të tjera. Teatri do të jetë i hapur dhe aktorët e lirë” u shpreh ai.

 

 

Për më shumë ndiqni intervistën e plotë të Kiço Londo në emisionin Da’Sara Show në Tema Tv

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com