Lajme

13 February 2019

Kim Kardashian paditet me 100 milionë dollarë nga krijuesit e ‘bitmojit’ të saj

Kim Kardashian është paditur me të paktën 100 million dollarë nga një zhvillues i cili pretendon se ishte projektuesi i ‘bitmojit’ të saj në rrjetet sociale.

David Liebensohn ka paraqitur dokumente të reja ligjore duke pretenduar se pasi u bashkua me Kimin për të promovuar aplikacionin e tij “CensorOut”, ajo më pas ra dakord të punonte në një aplikacion të ri me të dhe partnerët e tij, shkruan DailyMail.

Në letrat Liebensohn pretendon se ai ka projektuar aplikacionin ‘bitmoji’ të Kimit të quajtur ‘Kimoji’, bazuar në një marrëveshje me Kimin se ai dhe partnerët e tij do të merrnin 60 për qind të fitimeve.

Megjithatë, siç thotë ai, pasi Kim paraqiti markën e Kimojit në vitin 2014, ajo e kontaktoi atë për të hequr dorë nga marrëveshja – duke thënë se një nga partnerët e tij kishte ndarë informacioninin e saj personal.

Në letra ai pretendon se Kim tashmë e dinte në lidhje me këtë dhe ishte e etur për të vazhduar me aplikacionin.

Avokati i Kimit i tha “PageSix” se partnerët e Liebensohn kishin zgjidhur çështjen e tyre në vitin 2014.

Liebensohn i tha “PageSix” se kishte refuzuar një ofertë për të zgjidhur çështjen për 150,000 dollarë dhe pesë për qind të fitimeve të ardhshme.

Avokati i Kim, Marty Singer, komentoi këtë çështje në një deklaratë të mëvonshme për TMZ, duke thënë: “Padia e paraqitur kundër Kim Kardashian është qesharake dhe absurde. Palët kanë hyrë në një marrëveshje pajtimi të detyrueshme në vitin 2014, në të cilën Kim hoqi dorë nga pretendimet me miliona dollarë kundër zotit Liebensohn dhe partnerëve të tij.

“ Liebensohn priti më shumë se katër vjet për të pretenduar se marrëveshja nuk ishte e detyrueshme për të. Kim filloi një arbitrazh në dhjetor të vitit 2018, dhe pasi z. Liebensohn ishte i pasuksesshëm në ndalimin e arbitrazhit, ai paraqiti këtë padi të pa merituar. Ne ndihemi shumë të sigurt se do të heqim dorë nga rasti”, ka thënë avokati.

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com