Lajme

25 October 2019

Kleidi: Në Shqipëri nuk e dinin që jam shqiptar

Këngëtari shqiptar dhe njëkohësisht autroi i hiteve më të mëdha Kleidi Lupa , që jeton në Greqi , në një intervistë të rrallë për median greke foli për karrierën e tij . Këngëtari u shpreh se në Shqipëri nuk e dinin që ai ishte shqiptar. Ndërsa për këngëtaren gjthashtu shqiptare Eleni fureira tha se ajo arriti suksesin për shkak se nuk u dorëzua.

 

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com