Lajme

02 February 2019

Kontrata e Kidës me “On Records” ka përfunduar para kohe, çfarë fshihet pas?

Vetëm pak ditë më parë, këngëtarja Kida njoftoi largimin e saj nga labeli “On Records”, ku sipas të dyja palëve kontrata kishte përfunduar.

Mirë po, nëse i rikthehemi një prej deklaravate të Kidës në tetor të vitit të kaluar, Kida është shprehur se: “Edhe 2 vjet dhe e kryj kontratën. E përfundoj kontratën edhe 2 vjet. Edhe më pas jam e lirë dhe mundet me bashkëpunuar prapë”- u shpreh Kida, dhe sigurisht që nga tetori i vitit të kaluar e deri në janar të këtij viti, llogaritë për 2 vite nuk ndalin.

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com