Lajme

16 June 2019

Konviktet në Tiranë nuk janë as si WC-të e atyre në botë!

Një xhiro në konviktet e magjishme të botës (aspak si të Tiranës).

Konviktet në botë nuk kanë të krahasuar me ato të Tiranës. Kjo dihej, por pasi të shihni pamjet do të mahniteti më shumë.

Ambienti ku studion ka shumë rendësi në produktivitetin e studentëve por duke parë ambientet e konvikteve në Tiranë dhe ato nëpër botë, është për të vënë duart në kokë!

Afrika e Jugut

Australi

Kuba

Kanada

SHBA

Zelanda e Re

Gjermani

Estoni

Hollandë

Izrael

Angli

Korea e Jugut

Rusi

Malta

Qipro

 

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com