Lajme

06 October 2014

Krenare qe jane latine

||
0 Comment
|

Ka qene HipHop ai qe bashkonte te gjitha kulturat ne nje komb te vetem pa bere dallime te asnje lloji. Duke bashkuar dhe njerezit nga te gjitha shtigjet e jetes per aq kohe sa nuk mbajme mend. Nje “shoutout” shkon per 10 rrepera qe mbajne lart ne hiphop emrin latin. #Fabolous #ImmortalTechnique #FatJoe #SnowThaProduct #Noreaga #Pitbull #BodegaBamz #KatDahlia #JoellOrtiz #BigPun Screen-Shot-2014-10-06-at-9.15.13-AMScreen-Shot-2014-10-06-at-9.20.11-AMScreen-Shot-2014-10-06-at-9.14.35-AMScreen-Shot-2014-10-06-at-9.18.53-AMScreen-Shot-2014-10-06-at-9.17.33-AMScreen-Shot-2014-10-06-at-9.20.11-AMScreen-Shot-2014-10-06-at-9.17.33-AM

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com