Lajme

15 January 2018

Kristi Karkanaqe edhe pas çmimit… në rrugë

Në puntatën e radhës të “Dasara Show” në Tema Tv, Dasara ka intervistuar fituesin e show-t “C’est La Vie”, Kristi Karkanaqe. Ai ka treguar për fillimet e tij, pjesmarrjen në këtë show, fitoren dhe vazhdimin e karrierës. Përpos pyetjeve, Dasara ka theksuar edhe një fakt të cilin e vlerëson shumë rreth këtij artisti. Për më shumë ndiqni videon më poshtë.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com