Lajme

29 April 2017

Krizë mes këngëtarit dhe reperit

Pak kohë më parë Zayn Malik dhe reperi Party Next Door sollën bashkëpunimin e tyre të parë ‘Still Got Time’.Por duket se diçka ka ndodhur mes artistëve.Brenda natës, reperi vendosi të mos e ndjekë më Zayn në Twitter dhe Instagram.Ai madje kishte fshirë çdo gjurmë të Zayn Malik në faqen e tij, përfshirë edhe postimet promovuese.As në YouTube nuk janë më videot e këngëve, e po ashtu as në Spotify.Zayn nuk ka vepruar kështu karshi tij, dhe spekulohet se ajo që e shtyri reperin ta bëjë këtë ishte dështimi i këngës së tyre Still Got Time.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com