Lajme

10 July 2019

Kur burrat ironizojnë pjeshkat e Instagram-it.

“Pjeshkat” kanë pozicionet e tyre të personalizuara që për meshkujt shpesh duken qesharake, lëvizje, mimika apo përqafime e pozicione që tek meshkujt shkaktojnë nuanca humori.

Meshkuj të ndryshëm nga mbarë bota kanë provuar të pozojnë dhe të bëjnë pak humor me gjininë femërore.

Më poshtë disa prej fotove më interesante:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com