Lajme

14 March 2019

Kur fotografi më shumë të prish punë se sa të rregulllon!

Si thoni, bëjmë një xhiro nga Instagram-i i Eneda Tarifës?

Kaq domethëNë ishte xhiro. Tani, le të shohim disa pamje të shkrepura nga 60- vjetori i Aleksandër Gjokës ku Eneda ishte e ftuar.

Të gjithë në Instagram dukemi më bukur e të gjithë në momente të ndryshme dukemi në mënyrën tonë më të keqe. I tillë është edhe rasti i Enedës, të cilën fotografi a ka kapur në formën dhe mimikat e saj jo më të mira.

Eneda mbante veshur një palë xhinsa blu të errëta dhe të një këmishë të po së njejtës ngjyrë, teksa flokët ngjyrë portokalli i kishte kapur bisht.

 

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com