Lajme

08 February 2018

Kur takon Brad Pitt ska rëndësi aksidenti automobilistik që ke pësuar…

Së fundmi, aktori i famshëm Brad Pitt është përfshirë në një aksident automobilistik. Teksa po lëvizte në Los Angeles me makinën e tij, ai përplaset me disa automjete duke shkaktuar kështu frikë tek drejtuesit e tjerë në rrugë por edhe tek këmbësorët.

Fatmirësisht askush nuk u dëmtua dhe ajo që dukej si diçka e keqe në fakt nuk rezultoi e tillë sepse drejtuesit e tjerë të mjeteve ishin të lumtur për incidentin që ndodhi sepse në këtë mënyrë takuan “idhullin e tyre”. Teksa prisnin për policinë në vendngjarje ata shkëmbejnë kontaktet mes tyre.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com