Lajme

08 October 2019

Kur u takova për herë të parë me bashkëshortin, ai nuk më njihte se kush isha.

E njohim të gjithë si gazetarja e parë femër e sportit në vendin tonë. Megjithatë, ajo  është gjitnjë shumë e rezervuar në lidhje me jetën e saj private.

Por me shumë dashamirësi  është rrëfyer edhe për këtë në programin e përditshmëm ”Sara Radio Show”  në Mcn Radio dhe TvT.  Leda, siç e thërrasin miqtë dhe të afërmit, ka rrëfyer në mënyrë shumë të sinqertë se bashkëshorti nuk ishte fare në dijeni se kush ishte në të vertetë  Enkeleida dhe sa e njohur ishte ajo për publikun shqipëtar. Enkeleda theksoi se ishte i vetmi person që I kishte dalë përpara dhe që nuk e njihte pas kaq shumë viteve në ekran.

 

 

Mbetet për tu vlerësuar fakti që ata u njohën si dy njerëz të thjeshtë, jo si një Enkeleida që drejtonte sportin por si një vajzë qe e pëlqente për atë cka ishte në të vërtetë shprehet ajo. Gjithsesi Flori, bashkëshorti I enkeleidës ka një justifikim për këtë. Ai ka jetuar një pjesë të madhe të jetës së tije jashte shqipërisë ne Romë.

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com