Lajme

19 December 2018

Kush është këngëtari i cili po surprizon fëmijët me dhurata duke u shndërruar në babagjyshin e Vitit të Ri

Pasi ndërtoi 5 shtëpi për familjet në nevojë,Capital T ka vendosur t’i rikthejë buzëqeshjen edhe dhjetëra fëmijëve. Ai u shndërrua si babagjyshi i Vitit të Ri për fëmijët romë në një shkollë në Kosovë dhe mbërriti me një bagazh plot e përlot me dhurata.

 “Jemi në prag të festave të fundvitit dhe kemi edhe një aksion tjetër për të ndërmarrë, me disa dhurata për fëmijë” – shprehej reperi në një nga videot e bëra publike.

Capital T na ka dhënë një leksion të mirë humaniteti. Reperi ka kthyer sytë tek personat që nuk kanë të njëjtin fat në jetë si ai dhe është kthyer në ëngjëllin e tyre mbrojtës. Pesë ditë më parë, ai dhuroi pesë shtëpi për familjet në nevojë.

 

“Zoti është i madh, ai e di qëllimin tim” – shkruante rep

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com