Lajme

10 May 2017

Laura Nezha,vajza me shumë talente…

|
By
|
0 Comment
|

Laura Nezha,vajza që aktron,kërcen,këndon dhe dublon,megjithëse ka mbaruar regji filmi ajo po merret më së shumti me aktrimin.Kohët e fundit Laura është anagazhuar më së shumti me aktrimin në teatër,por kjo nuk do të thotë që ka hequr dorë nga talentet e tjera të lartpërmendura… Dëgjoni intervisten e plotë më poshtë:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com