Lajme

20 May 2016

“Lemonade” është inspirim nga…

“Lemonade” është albumi i 6 i këngëtares amerikane Beyonce, i publikuar në 23 prill të këtij viti. Zhanerat e këngëve të këtij albumi janë R&B, Pop, Hip-Hop, Blues, Rock, Soul etj. Guest vocals janë James Blake, Kendrick Lamar, The Weeknd dhe Jack White.

The exclusive world premiere of Beyonce's 'Lemonade' on HBO

Shërbimi streaming Tidal, e përshkroi konceptin e “Lemonade” si udhëtimin e njohjes së vetvetes dhe shërimin e çdo femre.

Titulli është inspirim nga gjyshja e Beyonces dhe ajo e Jay Z. Në Përfundimin e këngës “Freedom” pjesë e “Lemonade”, është një copëz e fjalimit të gjyshes së Jay Z për 90 vjetorin e saj, ku thotë:” Kam pasur ulje dhe ngritje, por gjithmonë kam gjetur forcë për të ngritur veten. Më janë dhënë limona, e kam bërë limonatë”.

beyonce

b

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com