Lajme

07 December 2014

Lil Wayne largohet nga Cash money?

||
0 Comment
|

Kjo eshte e reja me e fundit nga rreperi dhe nje nga themeluesit e Cash Money Label, largimi nga nje pune qe mesa duket kohet e fundit po krijon shume konflikte.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com