Lajme

26 September 2016

Lil Wayne marton dy gay

wayneKujtimet e ardhshme te Lil Wayne po shtohen.Ne nentor ai do kryeje nje martese jozyrtare te dy te burgosurve homoseksual. Weezy caktoi nje martese mes dy te burgosurve dhe thote se gjithe zona e dasmes do te zbukurohet me letra higjenike.Ata nuk kane asnje lloj vere per te festuar,por kane Gatorade.Ata kane zgjedh kete pije per shkak se,Gatorade eshte pije me ngjyre ari dhe do te jete e vetmja gje qe shkelqen ne kete b**ch.Imagjinoni nje dasem duke pare te pasme burrash si zbukurime dekorative te dasmes.Nje prej tyre eshte dhe Lil Wayne.Cmenduri apo jo?

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com