Lajme

11 April 2019

Lojërat e seksit i marrin jetën 22 vjeçares

Lojërat gjatë seksit aq sa eksituese dhe intrigante duken po aq të rrezikshme janë.

Anna Florence Reed gjeti vdekjen ndërkohë që ishte duke kryer marrëdhënie seksuale me të dashurin e saj 29- vjeç nga Gjermania.

Anna ndërkohë që ishte duke pushuar me të dashurin në një hotel në Zvicër u gjend pësoi vdekjen në orën 7 të mëngjesit.

Klientët e tjerë rreth e qark hotelit dëshmuan se për një moment dëgjuan britma. Pas thirrjes për dëashmi nga i dashuri i saj, ai u shpreh se Annës i mori jetën një lojë seksuale.

Copyright: MCN Radio Albania\ Ronaldo Sharka

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com