Lajme

31 July 2014

Ludacris President’s Award ne BMI R&B Hip Hop Awards 2014

||
0 Comment
|

LUDACRIS_2014Ludacris do te nderohet per punen e tij me Ludacris Foundation, midis arritjeve te tjera. Ne BMI ai do ne nderohet me cmimin President’s Award. Ky cmim i jepet nje individi qe ka demonstruar arritje te shkelqyera ne shkrimin e kengeve qe kane nje ndikim global ne kiulture dhe ne industrine e argetimit.

Ludacris ka lancuar disa albume ku mund te permendim 2003 Chicken-n-Beer, 2004 Red Light District, 2006 Release Therapy2008 Theater Of The Mind, 2010 Battle of Sexes, aktualisht po punon ne Ludaversal.

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com