Lajme

02 February 2017

Majk nën të njëjtën “Sindromë” me reperat e tjerë

|
By
|
0 Comment
|

Majk reperi që shpeshherë na tregon sa rebel është me postimet e tij,këtë herë k atreguar të kundërtën. Ashtu si dhe disa reperë të tjerë duket se edhe Majkun e ka kapur “Sindroma e bamirësisë”,themi kështu sepse edhe disa reperë të tjerë kanë bërë të njëjtën gjë kohët e fundit vlen të përmendim:Noizy,Mozzik,Robert Berisha,Kida etj.Majk postoi një lajmërim ku një fëmijë i vogël kishte nevojë për ndihmë monetare sepse ka lindur me probleme shendetësore.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com